Om Pikant
Sunnfjord bognar av gastronomiske skattar. Vi hentar råvarer frå lokale leverandørar så langt det let seg gjere, og lar menyane endre seg i takt med sesongane. Lammekjøt, Vestlandsk fjordfe, ramsløk, grasløk og mjødurt. Teamet vårt på kjøkkenet løfter fram dei beste smakane regionen byr på gjennom fagleg dyktigheit, bakar brødet frå botnen av – med respekt for råvarene og eit blikk for både tradisjon og moderne handverk. Du vil alltid finne burger på menyen.
La deg flyte med, slik Jølstra flyt stødig gjennom landskapet. Elva er ramma rundt matopplevinga vår – ein stille puls som gjev oss inspirasjon kvar dag.
Smaken av Sunnfjord er Pikant – hjå oss.
Driftsselskapet
Pikant mat- og vinhus er eigd og blir drive av Sunnfjord Restaurantdrift AS.
Du når oss på telefon 90 68 40 10 epost: post@pikant.no.
Adresse: Sunnfjord Restaurantdrift AS, Pikant mat- og vinhus, Hafstadvegen 31a, 6800 Førde.
Jobb hos oss?
Ønskjer du å jobbe hos oss? Det hadde vore stas! Sjå om du finn ei høveleg stilling og send oss nokre ord.

